Korpa(0) 0 EUR
Korpa je prazna.
Korpa

O nama

Kompanija Metal Corp. je osnovana 2009. godine, kao deo porodične kompanije Mah, koja ima dugu tradiciju. Sedište firme je u Staroj Moravici. Naša glavna delatnost je usmerena na metalnu bravariju i galanteriju, izradu regala i namenskih metalnih paleta, reklamnih polica, ograda, baštenskog nameštaja, metalnih hrana i raznovrsnih elemenata po narudžbi naših kupaca. Druga važna delatnost je plastificiranje sa raznim procesima, ali na zahtev vršimo i uslužno varenje, bušenje, sečenje i savijanje metala. Prisutni smo na domaćem i na stranom tržištu, a robu eksportujemo u veliki broj evropskih zemalja.

Iako se firma pretežno bavi zaštitom i obradom metala, kao i procesima plastifikacije metala, naš tim je uočio da u Srbiji postoji veoma mala ponuda, kada su u pitanju viljuškari. Viljuškar je vozilo, koje se koristi prilikom premeštanja i podizanja veoma teške robe, kako što su na primer džakovi, palete i slično. Postoji više vrsta viljuškara, međutim, ono što je jasno jeste da se oni koriste u skoro svim proizvodnim kompanijama, magacinima i skladištima, stoga je neophodno da ponuda viljuškara bude dovoljno bogata da zadovolji potrebe tržišta.

Kada smo uočili potrebu, odlučili smo da proširimo svoju ponudu i da klijentima stavimo na raspolaganje izuzetno bogat i širok izbor polovnih viljuškara. Tako je nastala web stranica Moj Viljuškar. U ponudi imamo viljuškare za manuelno vođenje i visoko, odnosno nisko dizanje, bočne viljuškare, čeone viljuškare sa tri ili četiri točka i još mnogo toga.

Naš tim je izuzetno stručan i uvek stoji na raspolaganju klijentima. Trudimo se da sve zahteve ispunjavamo u najkraćem mogućem roku i na najbolji mogući način.

Naša misija je zadovoljstvo kupca našim proizvodima i uslugama.

Prijavite se na naš newsletter!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.