Korpa(0) 0 EUR
Korpa je prazna.
Korpa

Uslovi korišćenja

Uslovi kupovine

Opšti uslovi

 1. Da bismo Vas što bolje informisali o naručivanju robe preko našeg sajta, i u cilju Vašeg lakšeg snalaženja na našem sajtu kreirali smo ove Uslove kupovine i korišćenja web shopa. Potrebno je da označite da ste saglasni i upoznati sa ovim Uslovima kupovine i obaveštenjima koja se u njemu nalaze.
  2. Nakon prijema Vaše narudžbe putem sajta, radnik našeg call centra će Vas kontaktirati, kako bi izvršio i telefonsku potvrdu. Takođe, na e-mail koji ste nam poslali prilikom registracije tj. narudžbe, dobićete potvrdu Vaše narudžbe.
  3. Nakon ostvarene online narudžbe, Dudi Co je obavezan da Kupcu preda robu tako da kupac postane njen vlasnik, dok se Kupac obavezuje da za to isplati cenu navedenu u narudžbenici i preuzme robu.
  4. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.
  5. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u zakonom predviđenom roku.
  6. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
  7. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
  8. Naručilac može biti i osoba koje nema punu finansijsku sposobnost, ali samu uplatu mora izvršiti njegov roditelj ili staratelj.
  9. Kupac može naručiti i platiti robu i destinirati je na neko treće lice, pri čemu Prodavac ne snosi odgovornost za eventualno neprihvatanje poklona od strane trećeg lica. U slučaju iz prethodnog stava, roba će biti vraćena u polazišno mesto, a Kupac će snositi troškove povrata robe.

Dostava robe

 1. Za sve isporuke u vrednosti preko 3000 din, dostava na teritoriji Srbije je besplatna. Način isporuke robe određuje isključivo kupac popunjavanjem narudžbe gde bira jednu od mogućih opcije kupovine.

 2. Isporuka na teritoriji Srbije vrši se kurirskom službom. Za sve porudžbine na užoj teritoriji Subotice, Dudi Co. vrši besplatnu isporuku, do kućnih vrata, čija je minimalna vrednost 3.000 dinara.

 3. Praksa naše kompanije je da naručenu robu isporučujemo, u dogovoru sa kupcem, u roku od 2 do 5 radnih dana, u zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja. Ukoliko je iz bilo kakvih razloga potreban duži rok za isporuku robe, o tome ćete posebno biti obavešteni prilikom telefonskog razgovora sa našim radnicima pri potvrđivanju kupovine.

 4. Isporuke se ne vrše nedeljom.

 5. Za naručenu robu čija je ukupna vrednost manja od 3000 din, troškovi isporuke naznačeni su pri formiranju narudžbine proizvoda i u samoj narudžbenici. Za područje Republike Srbije se obračunavaju po važećem cenovniku D Express kurirske službe. Standardna dostava se šalje uslugom „Danas za Sutra", ukoliko kupac ima potrebu za bržom isporukom, roba se može poslati sa uslugama D Express-a, „Danas za Dan", po važećem cenovniku D Express-a. Cena dostave biće naznačena na adresnici prilikom isporuke robe. (http://www.dailyexpress.rs/latn/?page=10) Cena transporta robe, posebno je istaknuta i u narudžbenici.

 6. Obaveza kupca je da pre prihvatanja prihvatanja robe od kurirske službe proveri eventualna fizička oštećenja vidljiva na pakovanju u kojem je roba stigla i odmah reaguje ukoliko ima sumnje da je proizvod oštećen. Ukoliko kupac odbije da primi robu za koju smatra da je fizički oštećena, u tom slučaju obavezujemo se da ćemo ponovno poslati narudžbinu.

 7. Nakon preuzimanja kupljene robe potrebno je da kupac proveri robu na eventualna fizička oštećenja koja bi mogla nastati u transportu. Kupac je dužan da u roku od 24 sata od prijema robe pregleda robu koju je dobio. Ukoliko nas kupac u roku od 24 sata ne obavesti o eventualnom oštećenju ili drugoj nefunkcionalnosti robe, podrazumevaćemo da je roba neoštećena u ispravnom stanju stigla na adresu narudžbe.  Kupac i dalje ima pravo da se predomisli u vezi sa kupovinom robe i pošalje nam je nazad. Ukoliko je to slučaj, kupac se obavezuje da snosi troškove dostave i povrata ove robe, kao i da robu vrati u neoštećenom stanju u originalnoj ambalaži i sa svom pratećom dokumentacijom.

 8. Ograničenja isporuke robe: Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

 9. Za sledeće proizvode nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku jer je roba lomljiva: čaše, šolje, tanjire, rasvetu, sijalice.

 10. Ukoliko spletom okolnosti nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku nekog od naručenih artikala obavezujemo se da ćemo Vas obavestiti o tome u roku od 24 sata.

 11. Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme naručenu robu. Pod štetom se podrazumevaju troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe i slično, kao i oštećenja koji mogu da nastanu zbog čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe.

Garancija kvaliteta

 1. Za sve proizvode , koji se smatraju tehničkom robom važe pravila koja su navedena u Zakonu za Zaštiti Potrošača o saobraznosti.

 2. Dudi Co. se obavezuje da će slati nove i neoštećene, fabrički upakovane artikle. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju da je od naručene vrste proizvoda ostao samo eksponat koji nije fabrički upakovan, Prodavac će unapred kontaktirati Kupca radi dobijanja saglasnosti za dostavu ovakvog proizvoda.

 3. Davalac ugovora o saobraznosti ili garancije, u predviđenom roku, o svom trošku obezbeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliiteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac.

 4. Garantni rok počinje danom prodaje uređaja, koji se unosi u garantni list i overava pečatom i potpisom ovlašćenog prodavca.

 5. Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove nepridržavanjem datih uputstava za upotrebu i ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.

 6. Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost prodavca i kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Rešavanje reklamacije

1. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda se može, u zavisnosti od trenutka pojave nedostatka u funkcionisanju proizvoda, svrstati u jednu od sledećih kategorija:

 

2. Da biste ostvarili pravo na reklamaciju potrebno je:

Povrat robe i novca

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštećenja uređaja, odnosno u cilju servisiranja istog i ne može se izvršiti u druge svrhe. U slučaju da je kupac koristio uređaj, ako je uređaj otvaran, i nakon određenog vremena nije zadovoljan radom, tj. očekivao je mnogo više od naručenog uređaja - povraćaj novca, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguća.

 1. Ukoliko je greškom Dudi Co-a fakturisana roba koju kupac nije poručio, rok za započinjanje procedure povrata robe je 24h od trenutka prijema robe

 2. Ukoliko je kupcu fakturisana neispravna roba, rok za započinjanje procedure povrat robe je 24h od trenutka prijema robe

Odustajanje od kupovine

 1. Kupac ima pravo na odustanak kupovine, bez obaveze da navede razloge, u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu Kupca ili lica koje je on ovlastio za prijem robe.

 2. Kupac je upoznat sa obavezom da izjavu o odustanku od ugovora mora da preda u pisanom ili elektronskom obliku, na Obrascu za odustanak od kupovine koji je Dudi Co obezbedio Kupcu da preuzme na ovom sajtu, tj. da popunjen obrazac posalje na adresu na samom obrascu.

 3. Kada Kupac posalje popunjen Obrazac za odustanak od kupovine, Dudi Co će ga bez odlaganja u pisanoj formi obavestiti o prijemu ovog Obrasca.

 4. U slučaju odustanka od kupovine, Kupac je dužan da primljenu robu pošalje nazad prodavcu u roku od 14 dana od dana saopštenja izjave o odustanku, bez drugih obaveza povodom ove odluke, izuzev samih troškova vraćanja. Kupac je dužan je da vrati nekorištenu robu u originalnoj ambalaži sa svom pratećom dokumentacijom.

 5. Ukoliko se radi o robi koja je kabastija, te nepodesna za vraćanje poštom, Kupac je dužan da organizuje vraćanjerobe putem kururske službe koja može da garantuje da će roba biti vraćena bez oštećenja.

 6. Dudi Co je dužan da Kupcu vrati primljeni novac bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema Obrasca za odustanak od kupovine, doznakom,nabankovni racun Kupca. Kupac je dužan da u Obrascu za odustanak od kupovine navede broj bankovnog računa na koji želi da mu se cena robe vrati. Dudi Co može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, osim u slučaju kada je Dudi Co ponudio da sam preuzme robu. Prilikom preuzimanja vraćene robe, Dudi Co konstatuje da je proizvod ispravan i bez oštećenja. Ukoliko utvrdi da je proizvod oštećen ili je neispravan iz razloga koji se mogu upisati u krivnju Kupca, obustaviće povraćaj cene i robu vratiti Kupcu na njegov trošak.

 7. Kupac nema pravo na odustanak od kupovine u slučajevima predviđenim Članom 37.Zakonom o zaštiti potrošača.

Zaštita prilikom plaćanja putem Interneta

 1. Obavezujemo se na privatnost podataka tj. da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

 2. Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije "Preporučite prijatelju" ili preko nekih drugih opcija. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo koje vrste nezakonitih, pretećih, uvredljivih, nacionalnih, verskih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti sa zakonom.

Prihvatanje saglasnosti

sa Uslovima kupovine potvrđuje da je Dudi CO obavestio kupca o:

Kontakt

Pošaljite zahtev na e-mail: metalcorp.rs@gmail.com​

Slanjem pisma na adresu: SOMBORSKI PUT BB 24340 STARA MORAVICA

Spisak servisa

Prijavite se na naš newsletter!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.